Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Віртуози Саксаганського району

21 вересня 2019 року у парку імені Федора Мершавцева відбувся VIII міський фестиваль духових оркестрів «Криворізькі сурми». Десять кращих духових оркестрів місті подарували мешканцям Кривого Рогу якісну класичну та сучасну музику.

Два оркестри Саксаганського району відправилися за перемогою на це свято. Це оркестр духових інструментів комунального позашкільного мистецького навчального закладу «Криворізька міська музична школа № 3» Криворізької міської ради (керівник Денис Данченко) та оркестр духових та ударних інструментів комунального позашкільного мистецького навчального закладу «Криворізька міська музична школа № 5» Криворізької міської ради (керівник Єлизавета Недельченко).

Біля 50-ти кращих музикантів нашого району виступили на чудовому міському фестивалі й подарували справжнім меломанам і прихильникам віртуозної гри  класичну, сучасну й джазову музику.

Ми пишаємося саксаганськими віртуозами. Бажаємо нових творчих перемог, яскравих виступів і незабутніх подорожей до конкурсів і фестивалів.