Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Правам людини – належну увагу

Інформаційно-правовий центр «Правам людини – належну увагу»  функціонує на базі бібліотеки-філіалу №11 КЗК «Міська бібліотека для дорослих» КМР (проспект Гагаріна, 27А) з квітня 2017 року. 

Одним із основних завдань інформаційно-правового центру є поширення правової інформації, підвищення правової культури населення, популяризація юридичної літератури серед різних верств населення та надання допомоги користувачам в доступі до правової інформації шляхом проведення  інформаційно-правових заходів за участю спеціалістів, надання правової літератури,  нормативних документів, що наявні в фонді бібліотеки, оформлення інформаційних полиць, книжкових виставок, викладок літератури правового характеру тощо.

Для забезпечення якісної роботи Центру бібліотечні працівники залучають до спільної роботи різноманих спеціалістів з правової допомоги.

20 липня в інформаційно-правовому центрі відбувся круглий стіл «Посилення відповідальності неплатників аліментів» за участю Центру надання безоплатної вторинної правової допомоги та органів виконавчої служби міста Кривого Рогу. Під час заходу громадяни міста, у яких виникли складнощі зі сплатою аліментів, мали можливсть задати свої запитання юристам та отримати вичепрну інформацію з правових питань.