Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Всеукраїнський Олімпійський День бігу - свято здоров’я для Саксаганців

   З метою розвитку олімпійського руху в Україні, поширення ідей олімпізму серед громадян країни, пропаганди здорового способу життя, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою і спортом та виявлення кращих спортсменів 19 червня 2015 року о 10.00 у сквері імені Артема відбувся районний легкоатлетичний спортивно-масовий захід, присвячений Всеукраїнському Олімпійському Дню бігу, в якому взяли участь 300 чоловік, представники різних вікових категорій району (дошкільнята, школярі 7-17 років, студентська молодь).

   Захід розпочався святковим парадом на якому учасників привітав заступник голови комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради Ступак Олександр Миколайович.

   Програма заходу включала пробіг, а також різноманітні конкурси та вікторини на олімпійську тематику, направлені на популяризацію здорового способу життя, поширенню ідей олімпійського руху в Україні та культурне збагачення населення.           

Дистанції пробігу та категорії учасників:

Дистанція

Категорія

кількість

30 м

Дошкільнята (дівчатка

і хлопчики)

75 чол.

100 м

Школярі 7-9 років

41 чол.

200 м

Школярі 10-12 років

42 чол.

500 м

Школярі 13-14 років

80 чол.

1000 м– юнаки,500 м– дівчата

Школярі 15-17 років

41 чол.

1000 м

Студентська молодь

21 чол.

Всього:

 

300 чол.

          

   Переможці та призери пробігу були нагороджені грамотами комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради. Від генерального директора ТРК «Сонячна галерея» Баранової Марини Олександрівни всі учасники заходу отримали солодкі призи у вигляді морозива.