Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Останній дзвоник у спортсменів ЦСДЮМ «Олімп»

24 травня 2018 року в спортивному залі комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» КМР (вул. Космонавтів, 13) для вихованців спортивних гуртків відбувся спортивно-розважальний захід «Свято останнього дзвоника», присвячений 243-й річниці заснування міста Кривого Рогу.

Свято останнього дзвоника було по особливому зворушливим та урочистим, насичене яскравою спортивно-танцювальною програмою, врученням свідоцтв про позашкільну освіту, подяк батькам та керівникам гуртків.

Кульмінацією свята останнього дзвоника стало вручення 9-ом випускникам свідоцтва про позашкільну освіту, які символізують складання першого іспиту на шляху до здобуття спортивної досконалості. Не менш хвилюючим моментом випускного вечора була традиційна естафета передачі олімпійського вогню. Цей символ відваги, майстерності та перемоги випускниками було передано наймолодшим вихованцям закладу, які поклялися примножувати славу криворізького спорту в змаганнях різного ґатунку й надалі. А завершив святковий вечір прощальний танець і спортивний подарунок від випускників, після чого на всіх присутніх чекав святковий феєрверк і фото на пам'ять.

Випускників цього вечора вітали: директор комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» КМР – депутат Саксаганської районної у місті ради Селюта Неоніла Василівна, керівники гуртків, адміністрація закладу, батьки та комітет з фізичної культури та спорту виконкому районної у місті ради.

Тож, у добрий путь вам випускники, у нове, доросле життя.