Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги суб’єктів господарювання Саксаганського району та міста!

В рамках реалізації місцевої політики з розвитку підприємництва 24 квітня 2018 року, об 11.00 у виконкомі Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32, каб. 210 (сесійна зала) відбудеться безкоштовний інформаційний семінар для суб’єктів підприємницької діяльності міста, керівників, членів об’єктів інфраструктури підтримки підприємництва на тему: «ПІДПРИЄМНИЦЬКІ КРОКИ: ВАЖЛИВІ ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВІ ДЛЯ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ».

Семінар орієнтований на суб’єктів господарювання мікро-, малого та середнього підприємництва Кривого Рогу. Захід присвячений розгляду найважливіших правових питань ведення та захисту бізнесу, останнім змінам в українському законодавстві.

Інформаційні партнери: управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради, ПП «Видавничий Будинок «Володимир Дудник» (газета «Приватний підприємець»). 

У ході зазначеного семінару буде проведено анкетування суб’єктів підприємницької діяльності: про бізнес-клімат на території міста та про здійснення державної регуляторної політики виконкомом Криворізької міської ради.

 

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у семінарі!