Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Запрошуємо мешканців територіальної громади міста прийняти участь у публічних слуханнях з питання встановлення побратимських стосунків м. Кривого Рогу з м. Жодіно (Республіка Білорусь)

Враховуючи розпорядження Криворізького міського голови від 16.04.2018 №82-р «Про проведення громадських слухань», виконкомом районної у місті ради заплановано проведення 03.05.2018 об 16:00 у будівлі виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32; каб 210, сесійна зала) громадських слухань з питання встановлення побратимських стосунків м. Кривого Рогу з м. Жодіно (Республіка Білорусь). Запрошуємо мешканців територіальної громади району прийняти участь в обговоренні.

Для участі в громадських слуханнях обов’язковою є реєстрація присутніх у день проведення слухання, при собі мати паспорт громадянина України (місце реєстрації має бути виключно м. Кривий Ріг Саксаганський район).