Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Я їду додому!

Щорічно в Україні залишаються без батьківського піклування близько 2000 дітей. Основною причиною цього є збільшення кількості соціально неадаптованих сімей, які не справляються з батьківськими обов’язками через тяжке матеріальне становище, вживання батьками алкоголю і наркотиків, жорстоке ставлення до дітей.

Головна проблема дітей, що залишаються без батьків – це самотність. Поруч із ними немає найріднішої людини, яка здатна віддати тепло, підтримати та захистити у важку хвилину. 

Завдяки професіоналізму, небайдужості та злагодженій роботі служби у справах дітей виконкому районної у місті ради, знайшли люблячу родину тримісячний Данило, якого мати покинула у пологовому будинку та п’ятирічна Аїда, одинока мати якої померла. Маленький хлопчик, який від народження не знав тепла маминих рук, та посиротіла дівчинка поїхали до своїх новоспечених родин з дитячого лікувального закладу.

Окрім маленьких саксаганців нашою службою у справах дітей в теплі мамині обійми передано двох немовлят з інших районів міста, яких покинули матері після народження!