Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ЇХ ПРОФЕСІЯ – ЗДІЙСНЮВАТИ ДИТЯЧІ МРІЇ!

Кожного року наприкінці березня майстри сценічного дійства та усі творчі люди відзначають день лялькаря та Міжнародний день театру. В ці дні святкують неймовірні люди, чия професія – здійснювати дитячі мрії. Завдяки творчому натхненню у маленьких глядачів формується світосприйняття, народжується любов до вічних істин.

23 березня 2023 року у хабі виконкому Саксаганської районної у місті ради відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня театру, де були нагороджені Грамотами виконкому Саксаганської районної у місті ради працівники КП «Криворізький міський театр ляльок» КМР.

В свою чергу, артисти театру не залишилися в боргу. Для маленьких пізнавайок та поціновувачів театрального мистецтва проведено творчу майстерню, а саме ігрову виставу «Game – сейшн», під час якої артисти презентовали всі види ляльок.

Було цікаво, яскраво, танцювально, пізнавально й дуже класно!

Відділ культури приєднується до всіх вітань! Низький вам уклін, шановні колеги, за вашу благородну творчу працю, відданість мистецтву, любов до самих молодших шанувальників театру. Міцного вам здоров’я,  добра, наснаги, натхнення, ПЕРЕМОГИ та здійснення дитячих мрій!