Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Спорт замість вулиці» єднає школярів

         За для попередження правопорушень серед  підростаючого покоління, з метою залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, використовуючи елементи ігрових видів спорту, комітетом з фізичної культури та спорту спільно з відділом освіти та службою у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради 23 березня 2017 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» КМР (вул. Космонавтів, 13) серед учнів закладів освіти 5-7 класів, була проведена традиційна районна спортивно-профілактична ігрова програма «Спорт замість вулиці». В заході взяли участь 150 учнів з трьох закладів освіти (КЗШ №№ 19, 120 та КГ № 91).

         Веселі спортивні естафети, розумові конкурси, вболівальниці змагання та показовий виступ вихованців комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» з фітнес-аеробіки (керівник гуртка Блістун І. В.) та естетична гімнастика (керівник гуртка Зубенко О. В.) (подарували всім учасникам та вболівальникам гарний настрій. Особливою увагою в змаганнях користувалися конкурси серед капітанів команд і вболівальників.

         Перемогу здобула із загальним результатом 375 балів дружна команда «Рваний кед» (КЗШ № 19), друге місце з результатом 295 балів посіла команда «Стріла» (КГ № 91), третє місце, з результатом 285 балів, залишила за собою команда «Ем-ен-денс» (КЗШ № 120).

         Переможці та призери святкового спортивного заходу були нагороджені кубками та грамотами комітету з фізичної культури та спорту, від служби у справах дітей всі команди отримали солодкі подарунки.

         Подібні спортивні заходи в Саксаганському районі є традиційними, якщо вулиця, то тільки спортивна. І нехай гучний спортивний лозунг «Перемагає сильніший» сьогодні відійде на друге місце, бо сьогодні переможці всі, бо захід зібрав до розваг справжніх друзів.