Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День відкритих дверей у Саксаганському РВ філії ДУ “Центр пробації” у Дніпропетровській області

14 лютого 2020 року з нагоди пятиріччя дня прийняття Закону України "Про пробацію” Саксаганський РВ філії ДУ “Центр пробації” у Дніпропетровській області ініціював день відкритих дверей для представників державних установ та громадських організацій, які знаходяться на теріторії Саксаганського району.

До відділу завітали представники благодійних організацій “Добро+Дій”, “Громадське здоров”я”, волонтери та представники Саксаганського відділу поліції, Криворізького місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги.

Під час зустрічі були підбиті підсумки та оголошені результати роботи відділу за 2019 рік. У процесі визначались пріоритетні завдання та планувались майбутні соціально-виховні заходи із суб”єктами пробації за участю присутніх організацій-партнерів, обговорювався  перелік послуг, які можуть бути надані клаєнтам, та інші актуальні питання.

Учасники заходу виразили готовність продовжувати сприяти працівникам Саксаганського РВ філії ДУ “Центр пробації” в проведенні соціально-виховної  роботи з клієнтами пробації як в окремо взятому районі так і інституту пробації взагалі.

Наприкінці зустрічі представники БО “Добро+Дій” відзначили начальника Саксаганського відділу пробації, майора внутрішньтої служби Ірину Гранкіну подякую за співпрацю і надання можливості приймати участь в житті осіб, які опинились в складних життєвих обставних та перебувають на обліку, для виправлення і ресоціалізації.

Завдяки партнерству пробації із державними та громадськими організаціями, ми змоджемо досягити успіху у забезпечені безпечного майбутнього нашого суспільства  повертаючи у громаду все більше людей, які з різних причин опинилися у конфлікті із Законом.

Також з нагоди прийняття Закону України “Про пробацію” на базі Саксаганського районного відділу було проведено тренінгове заняття на тему: “Безпечне суспільство очима молоді”. Під час якого суб”єкти пробації висловили свою точку зору щодо безпечного суспільства та спільними зусиллями знайшли коструктивні виходи з кризисних ситуацій, які виникають у житті без вчинення правомірних дій.