Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Україна – країна нескорених!

Обирай Свободу рідному народу!

Обирай Свободу і добро ідей!

Обирай Свободу Заходу і Сходу,

Обирай Свободу для усіх людей!

 

День Гідності та Свободи. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го. Саме вони і стали поштовхом для усвідомлення українцями власної гідності та свободи від насилля, дискримінації, негідного способу життя…

У Криворізькій загальноосвітній школі № 21 відбулися години спілкування для учнів 5-11 класів до Дня Гідності та Свободи України. Учні обговорювали події, завдяки яким ми навчилися поважати власні права та дотримуватися прав інших людей. Представниками учнівського самоврядування для наймолодших патріотів була проведена акція «Вільні творити майбутнє!», конкурс малюнків «Мій тато захищає Україну».

 Відзначаючи річницю Революції Гідності, ми творимо історію, яку пишемо разом. Ми частинка народу. Тому в школі була проведена благодійна акція «Зігрій теплом солдата», у ході якої учні 1-11 класів мали можливість подарувати воїну ООС частинку своєї уваги та тепла.

Ще не загоїлися рани Майдану. Життя – цінність, яка потребує дуже надійного захисту. Але зараз у нас спільна мета: відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя кожного українця.

Кожного дня, щогодини Україна завдяки чоловікам-героям, серед яких і наші славні земляки, виборює право бути суверенною, єдиною державою. Побажаємо мужнім захисникам аби вони живими і здоровими і  якнайшвидше повернулися додому, до своїх матерів, дружин та дітей.