Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

20 травня на EURO-Fest-2017 Саксаганський район презентував тематичну локацію «Острів культури – Республіка Польща»

День Європи в Кривому Розі - це прекрасна можливість дізнатися найцікавіше про Європейський Союз та його відносини з Україною, познайомитися з культурою та цінностями європейських країн, зустрітися з цікавими людьми, обговорити питання сьогодення та отримати по-справжньому незабутні враження.

В цьому році 20 травня EURO-Fest святкували на території Довгинцівського району в парку Ювілейному. Унікальну локацію тематичного куточку «Острів культури – Республіка Польща» презентував Саксаганський район. Гості «Польщі» змогли побувати на Замковій ринковій площі у Варшаві та в яскравих жилих кварталах, відчути дух рицарської битви, поринути в атмосферу польських народних казок про чарівну яблуню, дракона та принцесу, відчути смак солодких польських цукерок та національних страв та багато іншого. Окремий колорит атмосфери свята задав візитний виступ на головній сцені Криворізький міський союз поляків ім. Травінської В.М. та Театру вогню «ArmKnot».

Приємно відзначити, що лише спільними зусиллями підприємств, закладів та установ району вдалося реалізувати найсміливіші ідеї саксаганців  на районній локації, які стали прикрасою усього міського свята EURO-Fest-2017.