Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День майбутнього виборця

          Доброю традицією для учнівської молоді Саксаганського району став захід «День майбутнього виборця». Так, 20 та 23 березня 2017 року посадові особи відділу ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради відвідали Криворізький професійний та Криворізький професійний гірничо-металургійний ліцеї з метою розширення обізнаності молоді в питаннях реалізації їх виборчих прав, передбачених Конституцією України, ознайомити з нормами Закону України «Про Державний реєстр виборців», тощо.

          Працівники відділу довели до молоді основні засади чинного законодавства, розповіли, як різними способами перевірити власні персональні дані у Державному реєстрі виборців.

          Тож, будемо сподіватись що молодь зацікавила тема виборчого права і кожен особисто здійснить перевірку власних персональних даних в Реєстрі шляхом відвідування відділів Державного реєстру виборців або скористається інтернет – ресурсом «Особистий кабінет виборця» на офіційному сайті Центральної виборчої комісії.

          До кінця березня поточного року відділ має на меті відвідати інші професійні учбові заклади, що знаходяться на території району.

          Якщо Вас зацікавила інформація щодо перевірки себе в Державному реєстрі виборців, пропонуємо завітати за посиланням на офіційний сайт Центральної виборчої комісії http://cvk.gov.ua/ в меню «Державний реєстр виборців» до розділу «Особистий кабінет виборця».