Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги отримувачів субсидій!

З 12. 09. 2017 виконкомом Криворізької міської ради спільно з ТОВ «Нова-ком» спрощено можливість отримання мешканцями міста повідомлення про призначення субсидії на сайті Єдиної міської автоматизованої системи комунальних розрахунків ТОВ «Нова-Ком» на персональній інтернет-сторінці за допомогою унікального комунального коду або роздрукувавши вказане повідомлення у оператора ТОВ «Нова-Ком».

З 25. 09. 2017 в управлінні праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради буде здійснюватись видача талонів для оформлення субсидії на опалювальний період 2017-2018 років. Талони можливо замовити за телефоном «гарячої лінії» 64-43-83, або безпосередньо в управлінні праці та соціального захисту населення за адресою: вул. Софії Перовської, 16а, Єдина приймальня.

Зазначаємо, що мешканцям, які надали пакет документів раніше та отримують субсидію на загальних підставах, на опалювальний період, субсидію буде перераховано без звернень громадян.