Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

26. 08. 2017 запрошуємо на пішохідну екскурсію: «Розрив шаблону – Червоне озеро Кривбасу»

Запрошуємо всіх активних мешканців Саксаганського району та міста приєднатися до пішохідної екологічної екскурсії: «Розрив шаблону – Червоне озеро Кривбасу», яка відбудеться 26 серпня 2017 року о 08.30, збір учасників біля ДК «Мистецький» (пл. А. Поля). Щоб взяти участь в екскурсії необхідно попередньо зареєструватися за номером телефону 0677633354 – Ірина.

В екскурсійну програму входить відвідування, огляд та ознайомлення з наступними цікавими техногенними та історичними об'єктами, а саме: червоне озеро - ставок-накопичувач шахтних вод шахт Артем-1 і Гігант-Глибока підприємства «Кривбасшахтозакриття» - найбільше техногенне озеро з червоною водою відкачаної з-під землі з глибин понад 1 км - унікальне озеро за своїми характеристиками і пейзажами; старе історичне кладовище Деконське; пейзажі району Галковського Кута і Саксаганського водосховища; рекультивоване хвостосховище колишнього рудника ім. Дзержинського; селище залізничників Мудрьона; нове і старе історичне будівлі станції Мудрьона; чудові і незвичайні види на місто.

Бажаємо всім саксаганцям цікавих віхідних!

 

За матеріалами сайту: https://www.facebook.com