Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської ОДА заявляє про наміри благоустрою паркової зони та облаштування дитячого інклюзивного майданчика на території парку “Саксаганський” в районі вул. Бикова в м. Кривий Ріг Дніпропетровської області - капітальний ремонт.

Потреба в ресурсах при експлуатації і будівництві: щебінь із природного каменю 745,658 мЗ, пісок - 8,05 м3; енергетичних - від існуючих мереж, розрахункова потужність електроосвітлення - 0,336 кВт, річне споживання електроенергії - 725 кВт*год; при будівництві: бензин - 0,95 т, дизпаливо - 2,52 т; водних від існуючих мереж, при будівництві - 504,778 м3. Будівельні сировина і матеріали повинні мати сертифікат радіаційної якості, виданий радіологічною лабораторією.

Можливі впливи планованої діяльності при будівництві на навколишнє середовище: клімат і мікроклімат - не вплине; повітряне середовище - не надасть істотного негативного впливу, викиди продуктів згорання палива автотехніки, викиди процесів зварювання і фарбування у повітряне середовище за період будівництва складуть 0,455 т, з них: продуктів згорання палива автотехніки - 0,451т, концентрації забруднюючих речовин від автотехніки в атмосферному повітрі в період будівництва складають менше 1,0 ГДК; геологічне середовище - не надасть негативного впливу; водне середовище - не окаже негативного впливу; ґрунти - не окаже негативного впливу; рослинний і тваринний світ, заповідні об'єкти - не вплине; навколишнє соціальне середовище - не окаже негативного впливу; навколишнє техногенне середовище - не окаже негативного впливу.

Свої зауваження і пропозиції про проектовану діяльність просимо направляти в міську раду за адресою: вул. Володимира Великого, буд 32, каб. 414, Кривий Ріг, Дніпропетровська область, 50071.