Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкрита районна першість з боксу серед команд позашкільних навчальних закладів

З метою популяризації боксу в районі, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в позашкільних навчальних закладах, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять боксом, виявлення здібних спортсменів, підготовки юних боксерів для подальшої участі в змаганнях вищого рівня та в рамках літньої спартакіади «Юність 2016», з 18 по 19 червня 2016 року на базі ДЮСШ № 8 (вул. Генерала Радієвського, 24а) відбулася відкрита районна першість з боксу серед команд позашкільних навчальних закладів, присвячена Всеукраїнському Олімпійському дню.

Два дні любителі спорту спостерігали за яскравими двобоями, в яких взяли участь 76 спортсменів 2002-2005 років народження з шести спортивних клубів міста (ДЮСШ № 8, ДЮСШ № 1, ДЮСШ № 3, БК «Тріумф», СК «Молодість», СК «Лідер»).

Зазначимо, що для багатьох учасників змагань це були перші бої-випробування, де початківці показали справжній характер та майстерність. Серед наймолодших боксерів хочеться виділити (на мою думку майбутніх Хітрових і Ломаченка) Ярцева Владислава (тренер Біляндра О. М.) та Волкова Костянтина (тренер Хомаза О. М.) у ваговій категорії 28 кг та 34 кг.

За підсумками змагань перше загальнокомандне місце вибороли боксери-вихованці ДЮСШ № 8, друге місце посіли спортсмени ДЮСШ № 1, третє місце залишили за собою юні надії боксерського рингу СК «Молодість». Всі переможці та призери були нагороджені кубками, грамотами та медалями.

Від депутата Криворізької міської ради Коломойця Артема Геннадійовича всі учасники відкритої районної першості з боксу отримали солодкі подарунки у вигляді морозива.

Покладаємо великі надії та сподівання на те, що в подальшому наші хлопці прославлять не лише рідну школу, район, місто, а й всю Україну.