Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

В Кривому Розі стартував І етап Всеукраїнських змагань з автокросу «Гонки на виживання»

19 травня 2018 року в місті Кривому Розі на автодромі «Кривбас-Екстрім» (вул. Льотчиків, 100), за підтримки народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича, з нагоди Дня Європи та 243-ї річниці заснування міста Кривого Рогу відбувся І етап Всеукраїнських змагань з автокросу «Гонки на виживання», в яких взяли участь 16 спортсменів з двох міст України (Кривий Ріг – 14 чол., Запоріжжя – 2 чол.). Видовищний спортивно-масовий захід, незважаючи на жарку погоду, зібрав понад дванадцять тисяч вболівальників екстремального технічного виду спорту.

Парад відкриття розпочався з виступу барабанщиків народного хореографічного колективу «ансамбль народного танцю «Горицвіт» КПНЗ «МПДЮТ «Горицвіт» КМР (керівник Тяглий В. І.) та зі слів вітання й поздоровлення до спортсменів і вболівальників Криворізькім міськім головою Вілкулом Юрієм Григоровичем.

Під час спортивного заходу для всіх вболівальників Всеукраїнських змагань з автокросу, організаторами була передбачена шоу-програма до якої увійшли: виставка раритетної автомобільної техніки, автосалону ТОВ «Фольксваген», громадської автомобільної організації «AVTO Family Krivbass», Криворізького байкар-клубу, квадро клубу міста Кривого Рогу «Quadride» та виставки науково-технічної творчості «Від ідеї до моделі» від комунальних позашкільних навчальних закладів «ЦПО «Зміна» КМР, «ЦНТТУМ Металургійного району» КМР, «СЮТ Довгинцівського району» КМР, «СЮТ Саксаганського району» КМР та «КНТТМ Тернівського району» КМР.

В перервах між заїздами змагань з автокросу для всіх присутніх свою професійну майстерність продемонстрували: пілот учбово-тренувального літака Майстер спорту міжнародного класу Дмитро Давидкін (фігури вищого пілотажу), колектив школи сучасного танцю «Альфа Прайд» з композицією хіп-хоп (керівники Сєлєзньова О. М. та Вергуль М. Ю.), колектив квадро клубу міста Кривого Рогу «Quadride», колектив криворізьких мотокросменів та колектив КПНЗ «КНТТМ Тернівського району» КМР з повітряними зміями.

За результатами І-го етапу змагань переможцем та призерами стали:

1. ОмаровДжанай              (авто № 77)           - м. Кривий Ріг;

2. Воронін Сергій              (авто № 103)         - м. Запоріжжя;

3. Гальченко Андрій         (авто № 50)           - м. Кривий Ріг;

4. Нерода Володимир        (авто № 10)           - м. Кривий Ріг;

5. Громов Андрій               (авто № 151)         - м. Кривий Ріг;

6. Кулинич Олександ          (авто № 100)           - м. Кривий Ріг.

Переможцем  заїзду на вибування серед механіків став Вадим Ходоковський (авто № 50).

Кубок «Приз глядацьких симпатій»  отримав  криворізький пілот Гальченко Андрій (авто № 50).

Кубок «За волю до Перемоги» одноголосним рішенням організаційного комітету змагань отримав Кулинич Олександр (авто № 100).

Кращим механіком І етапу було визнано майстра на всі руки з Кривого Рогу Москалика Віктора (авт. № 77).

Тож стартував новий сезон, зі святом всіх спорту!