Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці Саксаганського району!

Просимо звернути увагу, що відповідно до листа Міністерства у справах ветеранів України від 24.02.2023 № 1531/5/5.5-23 стосовно можливості навчання на базі приватного навчального закладу «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика» та Уманського національного університету садівництва осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності, повідомляємо.

Приватний навчальний заклад «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика» пропонує спеціальну знижку вартості навчання на 30% - 50% за двадцятьма спеціальностями різних освітніх рівнів. Форма навчання дистанційна. За результатами навчання учасники отримують  диплом державного зразка.

Також, Уманський національний університет садівництва надає послуги з професійної адаптації шляхом підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації вищезазначеним особам за пріоритетними спеціальностями для відновлення країни, зокрема, у агропромисловому комплексі й можливості розвитку ветеранських фермерських господарств.

Разом з тим, повідомляємо щодо утворення Центрів ветеранського розвитку на базі закладів вищої освіти, зокрема, у м. Львів (Львівський національний університет імені Івана Франка); м. Вінниця (Вінницький національний технічний університет); м. Дніпро (Університет митної справи та фінансів) та можливості отримання послуг з професійної адаптації у вказаних закладах.

 

Лист Міністерства у справах ветеранів України від 24.02.2023 № 1531/5/5.5-23