Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічні дива 2020

Новий рік і святочні дні – час справжніх чудес і чарівництва, адже вони мають величезну позитивну енергетику. Дорослі намагаються зробити все для того, щоб новорічні свята стали для дітей справжньою казкою. У цей період у Саксаганському районі традиційно серед закладів освіти проведено фестиваль «Новорічні дива», підсумки якого підведено 17 січня 2020 року в Палаці культури "Мистецький".

На заході були присутні Ігор Криворотній, заступник голови Саксаганської районної у місті ради, Андрій Іванов, начальник відділу освіти, керівники структурних підрозділів виконкому районної у місті ради, підприємці, працівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, батьківська громадськість.

Подячними листами голови Саксаганської районної у місті ради за надану благодійну допомогу в організації новорічних та різдвяних свят для дітей закладів освіти Саксаганського району, небайдуже ставлення, увагу та підтримку підростаючого покоління нагороджено Олександра Головченка, фізичну особу-підприємця; Богдана Лиманського, директора товариства з обмеженою відповідальністю «Сапсан – КР»; Дениса Мілютіна, директора товариства з обмеженою відповідальністю «ПБК Ремпроект»; Олексія Рєзніченка, депутата Саксаганської районної у місті ради.

Грамотами відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради за особистий внесок в організацію районних новорічних та різдвяних заходів, творчий підхід та ініціативність нагороджено вихователів-методистів ЗДО № 194, 301, заступників директора з виховної роботи КЗШ №№ 31, 41, 51, 68, 72, 124, КСШ № 74, КНВК № 35 «Імпульс», культорганізатора ЦДЮТ «Сонях», заступника директора з навчально-тренувальної роботи ДЮСШ № 10, завідувача організаційно-масового відділу ЦСДЮМ «Олімп».

Вітали присутніх та дарували позитивні емоції під час заходу хор старших класів «Елегія» Криворізької міської школи мистецтв № 1 (керівник Сіманенкова Світлана), учнівські колективи КЗШ №№ 41, 119, зразкові художні колективи хореографічний ансамбль «Вибрики» КЗШ № 21 (керівник Кудря Світлана) і театр сучасної хореографії «Гармонія» (керівник Бокулева Наталія), студія естрадного танцю «Мальви» (керівник Банщикова Валерія), колектив естрадної пісні «Надія» (керівник Потоцька Надія) ЦДЮТ «Сонях».

У рамках фестивалю проведено чотири конкурси, а саме: на краще прикрашення закладу освіти «Зимове мереживо»; на кращий новорічний захід для дітей (святкові, новорічні, розважальні програми); «Новорічна друкована продукція» - конкурс, що проводився вперше та за трьома номінаціями: «Новорічний постер», «Новорічна листівка», «Новорічне запрошення»; конкурс «Фішка року» щороку проходить за різною тематикою. Цього року заклади дошкільної освіти готували «Веселе мишеня», а заклади загальної середньої та позашкільної освіти – «Новорічну композицію». Переможців нагороджено грамотами відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради та пам’ятними подарунками.

Гран-прі «Новорічні дива 2020» серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти отримала Криворізька гімназія № 91 (директор Тетяна Бєлікова), серед закладів дошкільної освіти отримали два заклади, які за результатами всіх конкурсів мають однакову кількість балів: дошкільний навчальний заклад № 32 (завідувач Наталія Курінна) та дошкільний навчальний заклад № 194 (завідувач Ірина Штайнке).

Вітаємо з новим 2020 роком, який таїть в собі безліч містичних таємниць і загадок, адже у високосному році на один день більше. Бажаємо більше позитивних емоцій, радісних ситуацій, приємних сюрпризів і грошових надходжень!