Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

28 петельок

Друзі! Трохи сухих цифр: за минулий 2019 рік у Криворізькому перинатальному центрі народилося 187 «поспішайок» - так ласкаво називають діток, які народилися набагато раніше терміну з масою від 500 г до 2 кг. Для допомоги таким малюкам з 2012 року існує Міжнародний соціально-благодійний проєкт Клуб «28 петельок», який був заснований в Казахстані. Волонтери клубу в'яжуть з 100% вовни шкарпетки, шапочки, спеціальні іграшки. Тертя вовняних волокон об ніжку дитини - це природний масаж рефлекторних зон стоп, який не тільки зігріває, а й тонізує та має загальнозміцнюючу дію. В такому стані малюк не переходить  в забуття, коли можливо міцно заснути й забути зробити подих.

На передодні міжнародного дня волонтера (5 грудня) місто Кривий Ріг теж долучилося до проєкту «28 петельок», а координатором у нашому місті є організація «Krivoy Rog Volunteer Community».

Якщо ти любиш й маєш здібності до в’язання, ти маєш можливість  приєднатися до акції і подарувати тепло і надію малюкам та їх мамам.

Робити добро просто! Приєднуйтесь! Телефонуйте – 0975088738.