Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Свято Миколая

За сприяння служби у справах дітей напередодні новорічних та різдвяних свят, у час чудес та подарунків, собливо насиченим та яскравим виявився майстер-клас з приготування піци, який з нагоди Дня Святого Миколая проводила піцерія «Челентано». Діти, які тривалий час перебувають у Комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Криворізької міської ради , мали змогу приміряти на себе роль справжніх піцейол – зробити, а потім і з’їсти смачнючі піци власного приготування.

Але на цьому приємні несподіванки не закінчилися, наприкінці заходу кожний отримав солодкий подарунок від адміністрації закладу.

Задоволення від спостерігання як готуються піци та насолоду від їхнього поїдання отримали усі присутні.

Вдячні діти запросили службу у справах дітей на святкове дійство, яке відбувалося на базі комунального закладу. Діти підготували різноманітні виступи: від прочитання віршів, до пісень і танцювальних номерів. Дитяче свято відвідало багато людей за професійним та сердечним покликом. Глядачі обдарували діток теплими привітаннями, гучними оплесками та різноманітними смаколиками.