Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Освітні хаб-центри продовжують свою роботу

17.11.2023 у стінах  закладу Криворізького ліцею №113 Криворізької міської ради  панувала святкова атмосфера, сповнена ентузіазму та творчості, завдяки розважально - пізнавальному святу "Glam Barbie Party", яке провели вчителі іноземної  мови для учнів 9 класів  району. На цьому заході діти поглибили знання з англійської мови, активно відпочили, отримали безліч позитивних емоцій.

У сучасному світі знання декількох мов - це не просто навичка, але й відмінний шлях до розуміння різноманіття культур. Так як у закладі учні вивчають дві іноземні мови, то і учасникам було запропоновано виконати декілька завдань англійською та німецькою. Конкурси, пов'язані з життєвими ситуаціями, заохочували, мотивували  до спілкування двома мовами. Це був важливий етап для формування навичок комунікації в умовах викликів сьогодення.

"Glam Barbie Party"  виявилося не тільки веселим святом, але й ефективним способом знайомства майбутніх десятикласників з мультілінгвістичним середовищем. Учням 9-х класів, які особисто не змогли приєднатися до освітнього хабу, була надана така можливість за допомогою прямої трансляції освітнього хабу. У контексті заходу учасники дійшли висновку, що освітній процес може бути захопливим та натхненним, особливо коли він взаємодіє з творчістю.