Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Єдиний день інформування

   19 червня 2014 року, у рамках проведення Єдиного Дня інформування, відбулася інформаційна зустріч з трудовим колективом КУ “Територіальний центр соціального обслуговування (НСП)  у Саксаганському районі”. Вела інформаційну зустріч керуюча справами виконкому районної у місті ради Дуванова О. М.

   Слухачі ознайомилися з лекцією «Конституція – Основний Закон України», метою якої було поінформувати про історичні віхи прийняття Конституції України, сучасні європейські орієнтири розвитку конституційної системи України, а також ознайомити з концепцією реформи з децентралізації влади, що стартувала в Україні на початку березня поточного року.

   Крім того, трудовий колектив було поінформовано про важливість раннього виявлення і профілактики туберкульозу. 

   Розглядались питання про роботу веб-порталу електронних послуг, розробленого Пенсійним фондом України для покращення якості та оперативності обслуговування громадян та зміни у пенсійному законодавстві. 

   Також було повідомлено про надання публічних послуг у виконкомі Саксаганської районної у місті ради, можливість спрощеного доступу до адміністративних послуг через відділення поштового зв’язку та  організацію особистого прийому громадян керівництвом виконкому районної у місті ради.

   На всі запитання були надані вичерпні відповіді.

   Всього у заході взяла участь 81 особа.