Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шкільна бібліотека – храм знань

На землі існує багато цікавинок, створених природою і зроблених руками людини. Чи не найбільше диво з див – КНИГА, у ній увесь неосяжний світ. Як незгасний смолоскип, освітлює шлях людини книга. І завжди цей смолоскип був у надійних руках, – у руках бібліотекаря.

У 1998 році, в рік тисячоліття літописання і книгодрукування, Указом Президента України 30 вересня проголошено Всеукраїнським днем бібліотек.

Шкільний бібліотекар відкриває дітям та вчителям скарбничку людської думки, колодязь знань та океан емоцій!

Щороку наприкінці вересня у закладах освіти району організовуються тематичні заходи, присвячені Всеукраїнському дню бібліотек. Символічно, що саме в цей день в Криворізькій загальноосвітній школі № 124 для учнів                  8-9 класів пройшов  books-quest «Книжкові мандри». Учні із задоволенням взяли участь у заході, а нагородою за участь у квесті стали позитивні емоції та набуті нові знання.  

Вітаємо усіх «Королев знань» - шкільних бібліотекарів з професійним святом. Бажаємо міцного здоров’я,  невичерпної енергії та позитивних емоцій!