Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Пленарне засідання XLII сесії районної у місті ради VІІ скликання

Сьогодні, у сесійній залі виконкому районної у місті ради відбулося пленарне засідання XLII сесії районної у місті ради VІІ скликання. На засіданні були присутні: Криворізький міський голова – Юрій Григорович Вілкул, начальник Криворізької місцевої прокуратури № 3 - Олег Валентинович Рижков, депутати районної у місті ради та керівництво виконкому районної у місті ради.

За активну громадську діяльність, вагомі трудові здобутки, значний внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток міста та з нагоди 100-річного ювілею Криворізької міської ради, міським головою було нагороджено депутатів Саксаганської районної у місті ради, представників засобів масової інформації, помічників депутатів та волонтерів. Нагороди міського рівня отримали близько 50 саксаганців. Дітям пільгових категорій», які за підсумками 2019-го-2020-го навчального року стали обласними стипендіатами було вручено свідоцтва про призначення обласної стипендії «Обласний стипендіат».

Пишаємось здобутками саксаганців та бажаємо не зупинятися на досягнутому!