Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Святкуйте з нами! Читайте у нас!

27 вересня 2019 року о 10.00 у виконкомі Саксаганської районної у місті ради відбулися районні урочистості до Всеукраїнського дня бібліотек «Святкуйте з нами! Читайте у нас!»

Організацією свята займався відділ культури виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Перед початком свята лунали  чудові мелодії скрики у виконанні лауреата міжнародних конкурсів і фестивалів, викладача комунального позашкільного мистецького навчального закладу «Криворізька міська школа мистецтв № 1», Криворізької міської ради Ангеліни Скорнякової. Вона створила неперевершену атмосферу свята та подарувала свій талант усім присутнім.

Хранителів людської мудрості і людської моральності, справжніх провідників Знань, привітав зі святом заступник голови Саксаганської районної у місті ради Ігор Криворотній.

Потім розпочалася урочиста церемонія нагородження. Усі запрошені отримали нагороду й солодощі. А потім працівникам бібліотек подарував свій талант учень комунального позашкільного мистецького навчального закладу «Криворізька міська музична школа № 5» Криворізької міської ради Богдан Бортнік. Нагороджені підспівували під знайомі мелодії у виконанні талановитого акордеоніста.

Зі святом, шановні працівники бібліотек! Зі святом, всі ті, хто віддав бібліотечній справі своє життя, хто одного разу переступив поріг бібліотеки і залишив назавжди в ній своє серце, для кого бібліотечна справа стала покликанням. Честь і хвала вам, шановні, за подвижництво, за працю, за відданість справі, якій служите серцем і душею. Невсипущої енергії вам, міцного здоров'я та багато-багато цікавих трудових років!!!