Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Храм, де живуть слова

Премудросте земна, бібліотеко!

Віват тобі, хранителько свята!

До тебе йдуть і зблизька, і здалека,

Щоб почерпнуть від тебе лиш добра.

 

Вклоняймось низько до твоїх порогів,

Наша відрадо, наше ти життя,

До тебе, рідная, ведуть усі наші дороги,

Ми підем разом в спільне майбуття!

 

27 вересня 2019 року у міському комунальному закладі «Палац культури «Мистецький» Криворізької міської ради відбулася святкова програма до Всеукраїнського дня бібліотек.

Неперевершену атмосферу свята ще у фойе подарував усім запрошеним джазовий ансамбль палацу культури «Мистецький»

Розпочалося свято з прекрасного вальсу у виконанні зразкового ансамблю бального танцю «Вдохновение» палацу культури «Мистецький.

Всяке свято, – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань. Не виняток був і день для шановних бібліотечних працівників. Зі святом усіх запрошених привітали представники міської влади: керуюча справами виконкому  Криворізької міської ради Тетяна Малая і голова міської профспілки працівників культури Олександра Вернигоренко. Вони вручили нагороди, квіти й пам’ятні подарунки.

Ведучий зі сцени розпочав блок «Ветерани бібліотечної справи». Пошанував тих, хто присвятив бібліотечній справі усе своє життя, хто багато років тому переступив поріг бібліотеки і залишив назавжди в ній своє серце, для кого бібліотечна справа стала покликанням. Ветерани бібліотечної справи. Час випробував їх на професійну придатність. Але не тільки час. Є й більше - розуміння цими шанованими людьми глобального сенсу їх роботи, місії бібліотекаря як хранителя людської мудрості і людської моральності, як провідника Знань!

А потім розпочалася розважальна святкова програма з веселими музичними й інтелектуальними конкурсами й яскравими концертними номерами.

Палац культури підготував цікаву розважальну прогрму. Серед артистів, які дарували позитивний настрій усім присутнім: народний вокальний ансамбль «Факультет»; зразкова естрадна студія «Ля-ля-фа»; зразкова циркова студія «Арлекін»; зразковий колектив народно-сценічного танцю «Дзиґа»

А конкурсна програма ввібрала в себе практично всі жанри мистецтва: це і музична вікторина «Українські хіти», і танцювальний конкурс серед молодих спеціалістів – працівників бібліотек міста; і конкурс театральної імпровізації «Музичний кінохіт», навіть конкурс «Щасливе місце» визначив переможців у глядацькій залі.

Свято вийшло й вийшло дуже добре. Усі глядачі виходили з палацу з доброю посмішкою й веселим настроєм.

Біблотеки – це не тільки картотеки й каталоги, стелажі, забиті до стелі книгами, атласами, нотами, газетами й журналами, читальні зали, де завжди багато пишучих і читаючих. Це не тільки Інтернет і диспути, дитячі пізнавальні ранки й творчі літературні вечори для дорослих, міні-філармонія й виступи місцевих та запрошених артистів, КВК, вікторини, конкурси, сімейні клуби й місце відпочинку у будень й вихідні. Це, насамперед, невтомна кропітка праця, дорогеньких працівників бібліотек.

Ще раз зі святом вас!!!