Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана. Цей день – можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.

Так, 1 жовтня 2019 року о 15.00 год. в Саксаганському районі відбулися урочистості з нагоди цих свят у міському комунальному закладі «Палац культури» Мистецький» Криворізької міської ради.

 Для присутніх організовано у фойє виставки робіт виготовлених пенсіонерами району «Гердана - жіноча прикраса», «Вишиванка», «Діамантове сяйво», «Шовкове диво», виставку творчих робіт «Осінній настрій» державного професійно-технічного навчального закладу "Криворізький центр професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу" (колишнє ПТУ № 62), а також виступ естрадно-симфонічного оркестру комунального позашкільного мистецького навчального закладу «Криворізька музична школа № 5» Криворізької міської ради.

Всіх присутніх ветеранів та людей поважного віку привітав голова районної у місті ради Валерій Беззубченко, вручив відзнаки та нагороди. Побажав усім міцного здоров’я, любові і турботи близьких та завжди залишатися такими ж позитивними, повними сил, оптимізму та життєвої енергії. Традиційно в комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі» Криворізької міської ради для підопічних пенсіонерів в цей день організовано святковий обід та концерт «Молоді душею».