Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проведено інформаційну зустріч з учнівською молоддю на тему: «Профілактика негативних проявів у молодіжному середовищі»

   З метою попередження правопорушень, торгівлі людьми та насильства в сім`ї, профілактики ВІЛ/СНІДу та наркоманії, 26.09.2014 о  13.40 год. у  Державному професійно-технічному навчальному закладі “Криворізький центр професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу”, відділом у справах сім`ї і молоді організовано та проведено інформаційну зустріч  з учнівською молоддю на тему: «Профілактика негативних  проявів у молодіжному середовищі».         

   У зустрічі прийняли участь: Байда-Дячок Юлія Сергіївна, головний спеціаліст комітету у справах сім'ї і молоді виконкому Криворізької міської ради, Кравець Ірина Єгорівна, головний спеціаліст комітету у справах сім’ї і молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради ради, Желізняк Галина Володимирівна, лікар-нарколог   обласного комунального закладу «Психоневрологічний диспансер м. Кривий Ріг»,   Фролов Сергій Іванович, лікар-інфекціоніст обласного комунального закладу “Шкірно-венерологічний диспансер”, Гопкало Альона Вікторівна, оперуповноважений Кримінальної міліції у справах дітей Саксаганського РВ КМУ ГУМВС України у Дніпропетровській області.

   Спеціалісти виступили з таких питань:

   1. Про попередження суїцидальної поведінки серед дітей та молоді.  

   2. Про різновиди залежностей та їх профілактику

   3. Хвороби, що передаються статевим шляхом та їх профілактика.

   4. Відповідальність за скоєння правопорушень та злочинів.

   5. Попередження насильства в сім’ї.

   Всього охоплено 105 осіб.

   Присутні  з зацікавленістю слухали виступаючих та активно приймали участь у обговоренні вищевказаних питань.

   Крім того, учасники зустрічі отримали брошури щодо попередження  насильства в  сім'ї та профілактики хвороб, що передаються статевим шляхом.