Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Олімпійський день

Попри всі труднощі та нові виклики, спричинені пандемією COVID-19, Національний олімпійський комітет України слідує олімпійським цінностям та поширює їх у різних куточках країни.

Цього року, враховуючи ситуацію, що склалась через впровадження обмежувальних заходів, НОК України з нагоди відзначення дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року) було ініційовано проведення Олімпійського дня в режимі онлайн.

Учасником масштабної онлайн-естафети Олімпійського дня - 2020 в нашій країні, яка тривала з 01 по 19 червня, міг стати кожен бажаючий, адже правила участі були дуже прості.

Не залишились осторонь онлайн-естафети вихованці і тренери ДЮСШ №10, які фотографували, знімали відео тривалістю 30-40 секунд з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів в кадрі. Також спортсмени символічно передавали предмет, який відображає їх вид діяльності, а разом з цим передавали й естафету наступному учаснику, якого позначали у відео. Потім ці фото та відео публікували в пості на своїй сторінці в Фейсбук або Інстаграм з хештегом #olympicday2020ua та #olympicday

Дев’ять учасників нашої спортивної школи №10 стали переможцями естафети та отримали цінні подарунки: диплом, футболку та канцелярські вироби з олімпійською символікою!

Тож вітаємо наших переможців і учасників онлайн-естафети Олімпійського дня в режимі онлайн та бажаємо нових гучних успіхів!

Сподіваємось, що наші фото та відео будуть визнані як найкращі і потраплять у фінальний відеоролик естафети OlympicDay-2020 в Україні із зірками українського спорту.