Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Радість в дитячих очах

26 та 27 червня 2019 року, напередодні Дня Конституції України, на території Саксаганського району, по вулицям Спаська та Покровська, відбулися урочисті відкриття спортивно-ігрових майданчиків, які були побудовані за ініціативи мешканців мікрорайонів та за підтримки народного депутата України Андрія Володимировича Гальченка.

Під час свят дітей чекала розважальна програма, аніматори та багато цікавих конкурсів. Тепер не лише у дітей, а й у дорослих з'явилася реальна можливість з інтересом і користю проводити дозвілля. Після урочистого моменту вручення символічного «золотого» ключика дітлахи одразу ж побігли випробовувати нові гойдалки, гірки та каруселі. Маленькі саксаганці були надзвичайно раді, що нарешті з’явилося місце, де б вони могли погратися у вільний від навчання час.

По закінченню урочистого відкриття дитячого ігрового майданчика ще довго лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу, було зрозуміло: радість в дитячих очах – це насправді те, заради чого варто жити і працювати.