Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дитячі корпуси ДОТ «Слава» від Саксаганського району готові до цьогорічної зміни

24 травня з робочою поїздкою голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко В. В. відвідав корпуси № № 5 та 6 в ДОТ «Слава», які традиційно закріпені за Саксаганським районом. Завдяки активній підтримці та спонсорській допомозі суб’єктів господарювання району, благодійних організацій різного рівня, спільними зусиллями вдалося якісно, а головне – своєчасно підготувати кімнати та територію корпусів до прийняття цьогорічної зміни малечі. Трудовий десант від Саксаганського району з особливою турботою до майбутніх маленьких відпочивальників не пропустив жодної дрібниці: впорядковано кімнати відпочинку, спортивні кімнати, душові, ігрові площадки біля корпусів, відновлено яскраві малюнки на стінах та багато іншого.

Наразі приємно констатувати, що спільні зусилля усього району та тісна співпраця з адміністрацією ДОТ «Слава» не були марними - посмішки цьогорічної дитячої зміни тому доказ!