Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

КПМНЗ «Криворізька міська музична школа №3» КМР під час карантину

Під час карантину викладачі закладу КПМНЗ «Криворізька міська музична школа №3» КМР почали працювати з учнями дистанційно, використовуючи смартфон з додатками Viber, Skype та Zoom.

Працівники школи відпрацьовують своє педагогічне навантаження: опрацьовують додаткову науково-популярну літературу для підвищення теоретичного та наукового рівня для здобувачів освіти 1-7 класів, розроблюють уроки, підбирають методичний матеріал для здобувачів освіти (презентації, відео до уроків), самоосвітньої роботою в мережі Інтернет, переглядають блоги вчителів музичного мистецтва, виготовляють дидактичний матеріал, поповнюють кабінети музики дидактичними матеріалами та наочністю, організовують контроль за виконанням учнями завдань дистанційного навчання, займаються підбором музичного репертуару для сольного та ансамблевого виконання на шкільних концертних заходах, пишуть методичні розробки, приймають участь у вебінарах, підвищуючи свою професійну майстерність.

В закладі запроваджено протиепідемічні заходи: дезінфекція  приміщення, обробка дезінфікуючими та антисептичними засобами ручки дверей, вимикачі світла. Забезпечується регулярне провітрювання приміщень, вологе прибирання, дотримання працівниками «масочного режиму». Оброблюється дезінфікуючим розчином робоча поверхня столів адміністративного персоналу. Розміщено таблички, як правильно мити руки тощо.

Бережіть себе, колеги! Все буде добре!