Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Тиждень дитячого читання

26 березня видалось особливо насичене на молодшому відділі бібліотеки-філіалу № 15 КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР. Дітей було так багато, що в одному відділі вони не вміщалися. Наприклад, учням і вчителям 3-4 класів КЗШ №14 разом з провідним бібліотекарем Москаленко І. В. свої двері гостинно відкрила читальна зала старшого відділу. Діти, за допомогою книг помандрували у віртуальну казку, знайому з раннього дитинства.

Казки люблять всі: і діти, і дорослі. Для чого нам потрібна казка? Чому вона нас навчає? На всі ці запитання діти давали відповіді, розмірковуючи, як дорослі читачі.

Працівники бібліотеки провели для дітей конкурси "Доповни ім'я", "Вгадай хазяїна предмету", "Чи уважний ти читач?", "Наведи порядок в казці" та інші. Діти наввипередки відповідали і впоралися зі всіма завданнями.

На завершення заходу, бібліотекар познайомила дітлахів з книгами - гостями бібліотеки, що завітали з внутрішньосистемного обмінного фонду. Діти з великим інтересом розглядали, гортали сторінки книг, розповідали про свої домашні книги. Бібліотекар закликала дітей читати казки, легенди, бо вони йдуть по світу, живуть серед нас, сіючи добро і мудрість, навчають жити правдиво.