Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Єдиний день інформування

19 липня поточного року в рамках проведення єдиного дня інформування населення відбулась інформаційна зустріч з членами трудового колективу філії  «Дніпроліфт» приватного акціонерного товариства  «Виробниче об'єднання «Стальканат-Сілур».

Зустріч проходила під головуванням заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Юрченка В. С. Присутні прослухали лекції на теми: «Відзначення 1030-річчя хрещення Київської Русі-України», «Медична реформа в дії».

Також присутніх було поінформовано про  зміни, що відбулися при розрахунку субсидії та про права й обов’язки споживачів відповідно до вимог Закону України «Про захист прав споживачів», також цікавою була інформація для присутніх про можливість  отримання безоплатної  правової  допомоги.

На всі питання, що надходили в ході зустрічі, членами інформаційно-роз’яснювальної групи було надано вичерпні відповіді.

У зустрічі взяли участь 35 осіб.