Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Літнє дозвілля

           Канікули повинні бути веселими та пізнавальними! Перша зміна літніх майданчиків з культурно - мистецькими заходами для учнів шкіл та гімназій в закладах культури Саксаганського району добігає кінця.      
          На минулому тижні «тік-ток» герої від КП «Криворізький міський театр ляльок» КМР показали розважальну виставу для малечі, яка залишила багато яскравих емоцій, позитиву та гарного настрою.      
          Викладачі хореографічного відділу КЗСМО «Школа мистецтв №1» КМР провели танцювальний флешмоб «Танцювальні ритми», а майстер-клас з «веселої кляксографії» вніс багато посмішок та радощів.
         З викладачем образотворчого мистецтва КЗСМО «Музична школа №3» КМР Оленою Мантуленко літом не доводиться сумувати, адже на майстер-класі по виготовленню легендарного пса-сапера Патрона було весело та цікаво. Також юні артисти музичної школи №3 для учнів шкіл району організували чудовий концерт. Задоволені були і маленькі артисти, і маленькі слухачі.      
          В КЗСМО «Музична школа №5» КМР відбувся творчій концерт та пройшов цікавий майстер-клас по ліпленню фантастичних тварин для учнів пришкільних літніх таборів. Маленькі слухачі отримали багато яскравих емоцій та проявили свою різнобарвну фантазію. 
          Юні музиканти КЗСМО «Музична школа №13» КМР провели  концерт та майстер-клас для учнів школи району. Всі учні були дуже активними, уважними, а також із задоволенням малювали натюрморт та пізнавали себе через психологічний малюнок.  
          В філіалах КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР на юних читачів, поціновувачів фентезі та фанатів «Гаррі Поттера» чекала захоплива книжкова пригода. А також діти познайомились з українською кухнею, яка дуже багата та різноманітна. Грали в активні ігри та відгадували загадки. Пізнавально та цікаво пройшли заходи, діти були у великому захопленні.   
          В філіалах КЗК «Міська бібліотека для дорослих» КМР діти, що відвідують шкільний літній табір, поринули у літературну мандрівку та творчий книжковий вернісаж.