Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Всеукраїнський Олімпійський день - свято спорту та здоров’я для саксаганців

З метою розвитку олімпійського руху в Україні, поширення ідей олімпізму серед громадян країни, пропаганди здорового способу життя, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою і спортом та виявлення кращих спортсменів 20 червня 2017 року в парку «Саксаганський» (вул. Бикова, 2) відбувся районний легкоатлетичний спортивно-масовий захід, присвячений Всеукраїнському Олімпійському Дню бігу, в якому взяли участь 458 чоловік, представники різних вікових категорій району (дошкільнята, школярі 7-17 років, студентська молодь). Естафету спортивно-масових заходів і змагань, продовжили працівники комунальних позашкільних навчальних закладів «ДЮСШ № 8» та «ДЮСШ № 10».

Захід розпочався святковим парадом та показовим виступом кращих гімнастів комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 8».

Програма заходу включала пробіг на різні дистанції, а також різноманітні конкурси та вікторини на олімпійську тематику, направлені на популяризацію здорового способу життя, поширенню ідей олімпійського руху в Україні та культурне збагачення населення, які було проведено з вболівальниками.

Дистанції пробігу та категорії учасників:

Дистанція

Категорія

кількість

30 м

Дошкільнята (дівчатка

і хлопчики)

81 чол.

100 м

Школярі 7-9 років

201 чол.

200 м

Школярі 10-12 років

82 чол.

500 м

Школярі 13-14 років

56 чол.

1000 м– юнаки,500 м– дівчата

Школярі 15-17 років

16 чол.

1000 м

Студентська молодь

22 чол.

Всього:

 

458 чол.

Переможці та призери легкоатлетичних змагань на дистанціях були нагороджені грамотами комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради. Всі учасники пробігу від ПП «Наш Продукт Плюс» (генеральний директор Масло Наталя Вікторівна) та депутатського корпусу фракції Опозиційний блок отримали солодкі призи у вигляді морозива.

Літо продовжується, пліч опліч з оздоровчою кампанією в місті крокує здоровий спосіб життя, популяризуючи нові ідеї олімпізму. «Бути здоровим, красивим і спортивним» - є новим гаслом серед сучасної української молоді. Тож, вперед до нових звершень!

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районного легкоатлетичного спортивно-масового заходу колективам комунальних позашкільних  навчальних закладів «ДЮСШ № 8» в особі в. о. директора Заїменко Інни Володимирівни, «ДЮСШ № 10» в особі директора Ремінського Володимира Івановича, депутатському корпусу фракції Опозиційний блок та приватному підприємству «Наш Продукт Плюс» в особі генерального директора Масло Наталі Вікторівни.