Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Криворізьке північне управління ГУ ДПС повідомляє

УВАГА! ВВЕДЕНІ ВИМУШЕНІ ТИМЧАСОВІ ЗАХОДИ ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVID-19» з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу на всій території України з 12 березня до 03 квітня 2020 року установлено карантин.

ВВЕДЕНІ ВИМУШЕНІ ТИМЧАСОВІ ЗАХОДИ ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ:

► з 17 березня 2020 року податкова припиняє проведення особистого прийому громадян;

► звернення громадян у вигляді сканкопій чи фотокопій письмових звернень з підписом заявника із зазначенням дати та місця податкова приймає засобами електронної пошти [email protected];

► запити на публічну інформацію податкова приймає засобами електронної пошти [email protected] або на офіційну скриньку [email protected];

► не допускаються до приміщення ДПІ особи з ознаками інфекційних захворювань;

► обмежено кількість одночасного перебування людей в залах обслуговування до однієї людини та тільки у засобах особистого захисту;

► рекомендовано обмежити скупчення в закритих приміщеннях;

► біля місць надання консультацій відвідувачам забезпечено засоби індивідуальної гігієни (вологі серветки, звичайні серветки, антисептик для рук);

► розміщено кулери (баки з питною водою) з одноразовим посудом (стаканчики) для можливості частішого вживання питної води;

► проводиться он-лайн запис для відвідування ДПІ з метою вирішення термінових питань за допомогою електронних адрес поштових скриньок ДПІ, що додаються;

► для забезпечення мінімального контакту та отримання телефонних консультацій номери телефонів, які розміщені на субсайті «Територіальні органи ДПС у Дніпропетровській області», можливо дізнатись за посиланням dp.tax.gov.ua.

ПРОСИМО З РОЗУМІННЯМ ПОСТАВИТИСЯ ДО СИТУАЦІЇ, ЩО СКЛАЛАСЯ.

 

ПЕРЕЛІК ЕЛЕКТРОННИХ АДРЕС ПОШТОВИХ СКРИНЬОК ДПІ З МЕТОЮ ЗДІЙСНЕННЯ ОН-ЛАЙН ЗАПИСУ ДЛЯ ВІДВІДУВАННЯ ПОДАТКОВИХ ІНСПЕКЦІЙ УПРАВЛІНЬ, ЯКІ УТВОРЕНІ НА ПРАВАХ ВІДОКРЕМЛЕНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДПС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ (ГУ ДПС)

Назва ЦОП

Електронна адреса поштової скриньки ДПІ

Правобережне управління ГУ ДПС

 

ЦОП Центральної ДПІ

[email protected]

ЦОП Чечелівської ДПІ

[email protected]

ЦОП Новокодацької ДПІ

[email protected]

Соборне управління ГУ ДПС

 

ЦОП Шевченківської ДПІ

[email protected]

ЦОП Соборної ДПІ

[email protected]

Лівобережне управління ГУ ДПС

 

ЦОП Лівобережної ДПІ

[email protected]

ЦОП Амур-Нижньодніпровської ДПІ

[email protected]

Дніпровсько-Новомосковське управління ГУ ДПС

 

ЦОП Дніпровської ДПІ

[email protected]

ЦОП Новомосковської ДПІ

[email protected]

ЦОП Магдалинівської ДПІ

[email protected]

ЦОП Солонянської ДПІ

[email protected]

Західно-Донбаське управління ГУ ДПС

 

ЦОП Павлоградської ДПІ

[email protected]

ЦОП Тернівської ДПІ

[email protected]

ЦОП Юр’ївської ДПІ

[email protected]

ЦОП Першотравенської ДПІ

[email protected]

ЦОП Васильківської ДПІ

[email protected]

ЦОП Межівської ДПІ

[email protected]

ЦОП Петропавлівської ДПІ

[email protected]

ЦОП Покровської ДПІ

[email protected]

Кам'янське управління ГУ ДПС

 

ЦОП Кам’янської ДПІ

[email protected]

ЦОП Вільногірської ДПІ

[email protected]

ЦОП Жовтоводської ДПІ

[email protected]

ЦОП Верхньодніпровської ДПІ

[email protected]

ЦОП Криничанської ДПІ

[email protected]

ЦОП Петриківської ДПІ

[email protected]

ЦОП П’ятихатської ДПІ

[email protected]

ЦОП Царичанської ДПІ

[email protected]

Криворізьке південне управління ГУ ДПС

 

ЦОП Криворізької південної ДПІ

[email protected]

ЦОП Широківської ДПІ

[email protected]

ЦОП Апостолівської ДПІ

[email protected]

Криворізьке північне управління ГУ ДПС

 

ЦОП Криворізької північної ДПІ

[email protected]

ЦОП Криворізької ДПІ

[email protected]

ЦОП Софіївської ДПІ

[email protected]

Нікопольське управління ГУ ДПС

 

ЦОП Нікопольської ДПІ

[email protected]

ЦОП Марганецької ДПІ

[email protected]

ЦОП ДПІ у м. Покрові

[email protected]

ЦОП Томаківської ДПІ

[email protected]

 

До уваги платників!

У зв’язку зі спалахом та розповсюдженням коронавірусу COVID-19, а також попередженням інфікування і поширення вірусних інфекцій Головне управління ДПС у Дніпропетровській області звертається з проханням до платників податків зменшити кількість відвідувань податкових органів та активніше користуватись електронними сервісами, зокрема Електронним кабінетом – найпопулярнішим зручним сервісом ДПС.

Так, за допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження     2 МБ).

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Нагадуємо, що робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом платникам слід звернутись до служби підтримки за телефоном 0800501007 (напрямок 0) або за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/help/.

 

ДПС тимчасово припиняє проведення особистого прийому громадян

У зв’язку з оголошенням в Україні карантину, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та з метою запобігання поширення вірусу COVID-19, ДПС тимчасово припиняє проведення особистого прийому громадян.

При цьому зазначаємо, що ДПС приймає звернення громадян засобами електронної пошти [email protected] у вигляді сканкопій чи фотокопій письмових звернень з підписом заявника із зазначенням дати та місця проживання (реєстрації).

Просимо з розумінням поставитися до ситуації, що склалася.

Інформацію розміщено на офіційному вебпорталі ДПС України за посиланням

https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/412046.html

 

Сергій Верланов: Головний пріоритет – убезпечити працівників служби та платників податків під час пандемії коронавірусу

Основні завдання з реалізації заходів ДПС із запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 окреслив Голова ДПС Сергій Верланов сьогодні під час апаратної наради керівництва ДПС та її територіальних органів.

«Всі керівники підрозділів ДПС та співробітники повинні усвідомити складність ситуації. Кожен на своєму місці має вжити всіх заходів для того, щоб зберегти своє здоров’я, здоров’я своїх близьких та платників податків. Впевнений, що ми з вами покажемо приклад ефективної командної роботи у протидії розповсюдженню небезпечного вірусу», – зазначив Сергій Верланов.

Нині вже розроблений та надісланий до територіальних підрозділів ДПС план першочергових заходів із запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19. Зокрема, передбачена взаємодія територіальних органів ДПС з обласними державними адміністраціями та регіональними підрозділами Міністерства охорони здоров’я України (тимчасовими обласними протиепідемічними комісіями при облдержадміністраціях) щодо проведення профілактичних і протиепідемічних заходів.

Детальніше з інформацією щодо заходів ДПС із запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 можливо ознайомитись на офіційному вебпорталі ДПС України за посиланням

https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/411795.html


Натисніть для перегляду повного тексту документа