Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

24 березня відбудеться церемонія прощання із загиблим у зоні АТО Королюком Андрієм Петровичем

   Все важче стає усвідомлювати, яку велику кількість людських життів забрали воєнні дії у зоні проведення антитерористичної операції. Не перестає стихати біль від втрат у наших серцях і сьогодні.

   Саксаганський район чи не щодня у жалобі прощається зі своїми кращими синами, які ціною життя відстоюють цілісність українських земель у зоні АТО. Серед них – велика кількість безіменних героїв, імена яких стають відомими лише після ідентифікації.

   Королюк Андрій Петрович – стрілок, 40-го батальйону територіальної оборони військової частини ПП В 2603, рядовий, загинув 29 серпня 2014 року під м. Іловайськом та був захоронений як невідомий у м. Дніпропетровську. Проте встановити особу, відшукати рідних бійця вдалося лише зараз.

   24 березня 2015 року о 09.00 за адресою мкрн. Гірницький буд.6, кв. 127 саксаганці, рідні і близькі люди, на долю яких випало найтяжче випробування часом, в останню путь проведуть мужнього воїна, патріота своєї землі.

   18 травня 2014 року Андрій був мобілізований на військову службу та мужньо став на захист територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України.

   Навчався у КЗШ № 68, закінчивши 9 класів продовжив навчання в професійно - технічному навчальному закладі №46 за спеціальністю помічник машиніста тепловоза, слюсар рухомого складу.

   З 1997 року по 2005 рік працював на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» слюсарем рухомого складу.

   З весни 1998 року по осінь 1999 року Андрій Петрович був призваний до лав Збройних Сил України - служив рядовим, зв’язківцем в м. Одесі, після чого повернувся до роботи на даному підприємстві.

   З метою вшанування пам’яті загиблого героя, 24 березня у місті оголошено днем жалоби.

   Виконавчий комітет Саксаганської районної у місті ради висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Світла і вічна пам'ять про Андрія Петровича назавжди залишиться у наших серцях.