Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги підприємців!

            З метою відзначення ролі підприємництва в здійсненні економічних реформ, підтримки ділової та інноваційної активності сегменту підприємництва міста, продовження розвитку позитивної тенденції формування статусу підприємця, реалізації маркетингових та інноваційних підходів до розробки та виведення на ринок нових товарів (робіт, послуг) щорічно у місті проводиться конкурс-рейтинг серед підприємців міста. В поточному році рішенням виконкому міськради від 08 лютого 2017 року № 56 запроваджено проведення конкурсу-рейтингу серед суб’єктів господарювання міста.

            Учасниками конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання мікро-, малого та середнього бізнесу, що зареєстровані та здійснюють діяльність на території м. Кривого Рогу. Вони мають відповідати таким вимогам:

- позитивна репутація в ділових колах, стійкий фінансовий стан, стабільність виплати заробітної плати найманим працівникам, збільшення кількості робочих місць;

- новаторство в діловій практиці, розробка оригінальної продукції, креативність у сфері маркетингу та збуту, охоплення національного та міжнародних ринків, реалізація програм розвитку персоналу, досягнення корпоративної соціальної відповідальності;

- відсутність претензій від фіскальних органів, органів пенсійного фонду. соціальних фондів та споживачів міста.

            Визначення та оцінювання учасників конкурсу проводиться за наступними номінаціями:

- «Майстер бізнесу»;

- «Ідеал якості»;

- «Сумлінний платник податків»;

- «Інноваційний бізнес»;

- «Благодійність і меценатство»

- «Успішна «Бізнес-леді»

            Підготовка та проведення конкурсу покладається на управління розвитку підприємництва виконкому міськради та координаційну раду з питань розвитку підприємництва.

            Зарахування учасників конкурсу до номінацій здійснюється на підставі пропозицій відповідних служб щодо участі в конкурсі окремих претендентів, поданих до управління розвитку підприємництва виконкому міської ради в термін до 15 липня 2017 року або особистих заяв претендентів, документів і матеріалів, що підтверджують їх підприємницьку діяльність:

- заповнена реєстраційна форма для участі в конкурсі (додаток), завірена печаткою або підписом конкурсанта у разі її відсутності;

- копія першої сторінки паспорта учасника, завірена печаткою суб’єкта господарювання або,у разі відсутності печатки, підписом конкурсанта у разі відсутності печатки, реєстраційний номер облікової картки платника податків;

            У разі необхідності претенденти можуть додатково подавати (за наявності) презентаційні матеріали учасника конкурсу (рекламна інформація, відеоматеріали тощо).

          Відзначення переможців конкурсу відбудеться на урочистостях, присвячених Дню підприємця, що відзначається відповідно до Указу Президента України від 05 жовтня 1998 року № 1110/9, а їх перелік уноситься до скарбнички «Успішний досвід» тематичного модуля «Віртуальний бізнес-інкубатор» порталу «Криворізький ресурсний центр».

            Заповнений та підписаний реєстраційний пакет на участь у конкурсі надається на адресу організаторів (управління розвитку підприємництва виконкому міської ради) поштою, кур’єрською службою або нарочно за адресою: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.510 (приймальня) з приміткою конкурс «Конкурс-рейтинг серед суб’єктів господарювання міста».

            За більш детальною інформацією та отриманням зразку реєстраційної форми, необхідної для участі в конкурсі-рейтингу, звертатись до управління розвитку підприємництва виконкому міськради (каб.512 , тел.92-25-89) або до відділу розвитку підприємництва виконкому Саксаганської районної у місті ради (каб.405 тел. 64-32-11).

Запрошуємо Вас взяти участь в зазначеному конкурсі!