Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кращі спортсмени 2016 року

         2016 рік – рік Олімпійських ігор, став яскравим взірцем та повчальним прикладом наполегливості, сили волі та нестримного бажання перемоги для спортсменів, які захищали кольори району, міста та країни на міських, обласних, Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Рік несподіваних та довгоочікуваних гучних перемог і спортивних здобутків. За участь в V спортивних іграх школярів Дніпропетровської області серед фізкультурно-спортивних організацій міста комунальні позашкільні навчальні заклади «ДЮСШ № 10» та «ДЮСШ № 8» посіли ІІ та ІІІ міста відповідно. Це рік, в якому учні закладів освіти та професійно-технічних начальних закладів району здобули перше загальнокомандне місце в міських спортивних іграх школярів «Олімпійські надії» та 62-й спартакіаді серед професійно-технічних ліцеїв.

         Саксаганський район – є одним із лідерів серед районів міста в фізкультурно-оздоровчій та спортивно-масовій роботі з населенням всіх вікових категорій.

         За підсумками міського огляд-конкурсу на кращу організацію фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи серед районів міста за 2016 рік Саксаганський район посів друге місце.

         Враховуючи вищевикладене, згідно з розпорядженням голови районної у місті ради від 27 січня 2017 року № 19-р «Про проведення в районі підсумкового спортивного заходу «Кращі спортсмени 2016 року» 17 лютого  2017 року о 14.00  в приміщенні міського комунального закладу «ПК «Мистецький» (вул. Бикова, 2) відбувся районний підсумковий спортивний захід «Кращі спортсмени 2016 року» за результатами участі в минулорічному спортивному сезоні. Захід відвідали понад 480 чоловік, серед яких 184 номінанти спортивного свята з кращих спортсменів, тренерів, кращих районних команд, спортивні колективи та колективи фізичної культури підприємств, установ, організацій і закладів. В холі палацу культури було розміщено виставку спортивних досягнень за 2016 рік районних спортивних закладів, клубів та федерацій з видів спорту, за якою уважно спостерігали запрошені на спортивне свято та ЗМІ.

         Впродовж усього спортивного заходу для номінантів, гостей та всіх присутніх в залі свою майстерність продемонстрували: народний художній колектив ансамбль народного танцю «Горицвіт» (керівник Тяглий В. І.), вихованки відділень художньої гімнастики комунальних позашкільних навчальних закладів «ДЮСШ № 8 (тренер-викладач Шпирук Л. М.) та «ДЮСШ № 10» (тренер-викладач Скрипник А. М.), вихованці гуртків спорт+хіп-хоп (керівник гуртка Шевцова С. Ю.), кіокушин карате (керівник гуртка Панчуков О. Г.), боді-балету (керівник гуртка Оставненко І. А.), фітнес-аеробіки (керівник гуртка Блістун І. В.) та естетична гімнастика (керівник гуртка Зубенко О. В.) комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп», вихованці зразкового ансамблю бального танцю «Вдохновение» (керівники Юлія та Євген Шуміло).

         На огляд присутнім було представлено перегляд документального фільму «Гучні спортивні досягнення сезону 2016 року» (https://youtu.be/o0aNu50w0DA).

         Заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр Світлана Леонідівна привітала усіх присутніх зі святом та запросила до слова народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича, які й розпочали церемонію нагородження вручивши  10 спортсменам – чемпіонам і призерам першості світу та Європи та їх шести тренерам в номінації «Краща десятка спортсменів та тренерів 2016 року» Подяки голови районної у місті ради та пам’ятні подарунки (наручні годинники).

         Приєднався до поздоровлення спортивної еліти Саксаганського району голова комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради Ступак Олександр Миколайович, побажавши натхнення, віри у себе та нових перемог і досягнень, адже успіх наших спортсменів на змаганнях різного рівня підіймає престиж всього міста.

         Ще одноразово лунали гучні оплески кращим з кращих в номінаціях:

         - «Кращий районний спортивний заклад 2016 року» (ДЮСШ № 10, ДЮСШ № 8, ЦСДЮМ «Олімп», ПЗ «ДЮСШ з футболу «Гірник», КЗШ № 21, КЗШ № 19, КЗШ № 124, КПТМЛ, ДПП «Кривбаспром-водопостачання», гіпермаркет будівельних матеріалів «Епіцентр» ТОВ «Епіцентр-К»);

        - «Краща районна команда 2016 року» (юнацька та дівоча збірні з баскетболу, КЗШ № 21 (стрітбол юнаки та дівчата), КЗШ № 124 (стрітбол юнаки), КЗШ № 19 (юнаки футбол), КЗШ № 41 (юнаки футбол), КЗШ № 51 (юнаки футзал), КПТМЛ (збірна), КЗО «КЛІПВФП» Дніпропетровської обласної ради).

        - «Королі рингу та татамі 2016 року» (29 чоловік);

        - «Краса та грація 2016 року» (20 чоловік);

        - «Сильні та спритні 2016 року» (12 чоловік).

         10 кращих спортивних районних колективів були відзначені Подяками голови районної у місті ради, грамоти комітету з фізичної культури та спорту районної у місті ради та подарунки від районного депутатського корпусу Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК» отримали 11 кращих команд району та 61 кращий спортсмен району.

         Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районного підсумкового спортивного заходу «Кращі спортсмени 2016 року» адміністрації МКЗ «ПК «Мистецький», всім колективам задіяним в спортивному святі, спортивним закладам, клубам, федераціям з видів спорту, ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», народному депутату України Гальченко Андрію Володимировичу та районному депутатському корпусу Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК».

         Підводячи підсумки, хочеться зазначити, що останнім часом популярність спорту набирає обертів. Бути спортивним - це стало дуже модно.

         Тож бажаємо всім творчих успіхів, щоб у 2017 році спортивні досягнення були визначними, а головне щоб у ваших родинах панували добробут, мир і злагода. Будьте щасливі у бурхливому та нелегкому сьогоденні!