Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Стартував всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2020»

Для  підвищення престижності професії вчителя, виявлення й підтримки талановитих педагогічних працівників Міністерством освіти і науки України заплановано проведення конкурсу у 2019-2020 н.р. «Учитель року – 2020» у п’яти номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта», «Хімія».

Учитель української мови і літератури, зарубіжної літератури Криворізького навчально-виховного комплексу № 35 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-багатопрофільний ліцей «Імпульс» Рубаненко Анжеліка Олегівна взяла участь у міському турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у номінації «Зарубіжна література».

Педагог успішно пройшла усі випробування, продемонструвала чудові знання не лише теорії з педагогіки,  психології та світової літератури, а і високий рівень фахової майстерності, володіння інноваційними технологіями. Шестикласники Криворізької гімназії № 95, на базі якої проходив конкурс, захоплено працювали разом з Анжелікою Олегівною під час конкурсного уроку за повістю Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня у прозі».

За наслідками всіх етапів конкурсних випробувань Рубаненко А.О. посіла почесне ІІ місце.