Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Чергове засідання виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради

18.12.2019 у приміщенні виконкому Саксаганської районної у місті ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради.

На засіданні розглянуто 50 питань, з них основним заслухано питання, підготовлене завідуючою організаційним відділом Надією Жильченко «Про діяльність органів самоорганізації населення, які створені на території Саксаганського району».  

Кращих представників органів самоорганізації населення, які плідно співпрацювали з виконкомом районної у місті ради під час ліквідації наслідків буревію, та довели, що реально переймаються проблемами мешканців, відзначено Подяками голови Саксаганської районної у місті ради.

Також, за мужність, сумлінну службу, високі показники в бойовій підготовці, вагомий внесок у захист територіальної цілісності держави нагороджено Грамотою виконкому Криворізької міської ради Олекандра Бритвича, військового комісара Саксаганського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Дніпропетровської області оперативного командування «Схід», підполковника.

На засіданні виконавчого комітету в порядку контролю заслухано 5 інформацій про хід виконання раніше прийнятих рішень.

Наступне засідання виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради планується провести 15 січня 2020 року.