Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Протокол чи постанова

Відповідно до п. 4 Правил реєстрації місця проживання затверджених постановою КМУ від 02.03.2016 № 207 громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які постійно проживають в країні, зобов'язані протягом 30 календарних днів  після зняття з реєстрації місця проживання та прибуття до нового місця проживання зареєструвати своє місце проживання.

Батьки або інші законні представники забов’язані зареєструвати місце проживання новонародженої дитини протягом трьох місяців з дня державної реєстрації.

Якщо особа протягом встановленого часу не зареєструвала своє місце проживання,  чим порушила встановлений законодавством порядок реєстрації, в такому випадку буде складено постанову, а якщо ці правопорушення скоєні повторно протягом року, то в такому випадку буде складено протокол про адміністративне правопорушення.

На неповнолітню особу, у віці від 16-18 років яка вчасно не зареєструвала місце проживання і яка відповідно до  КУпАП  несе адміністративну відповідальність складається протокол і направляється до суду для розгляду справи про адміністративне правопорушення.

Але хочемо  нагадати, що з дня оголошення карантину спрямованого на запобігання виникнення і поширення короновірусної інфекції COVID-19 зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Нагадуємо, що на період карантину, мешканці мають можливість записатися на прийом до відділу:  за телефоном 94 -82-15, 097-768-48-83.

Відділ реєстрації місця проживання громадян працює  з 8-00 до 16-30 (з 12-30 до 13-00 санобробка приміщення) щоденно, та кожну другу суботу з   8-00 до 16-30 за адресою: вулиця Володимира Великого 32, каб. 112.»