Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Тато може все!

Тато може, тато може все, що завгодно! Впевнені, вам знайомі ці рядки пісні. Але якщо серйозно, то тато насправді є особистим супер-героєм для своєї дитини. Хто ж, як не тато, зможе так цікаво розповісти про спорт, просто дістати улюблене печиво з найвищої полички, або навчить грати у шпіонські ігри?

Та, нажаль, службі у справах дітей, достеменно відома роль тата у родинному житті з іншого боку. Чи не через приниження важливості чоловіка у сім’ї, існує стільки суспільних соціальних проблем, і це те, з чим стикається служба кожного дня.

На меті роботи, як служби, так і фахівців інших суб’єктів соціальної роботи, донести до суспільства та підняти на новий щабель неоціненну вагу батька, його ролі у виховному процесі дітей, що неодмінно сприяє зміцненню інституту сім'ї як основи суспільства, популяризує сімейний спосіб життя, формує відповідальне батьківство та материнство.

На прикладі одного батька, який після смерті дружини, виховав 6 дітей, та петиції його доньки, в якій вона розписала, наскільки важлива роль тата в сім’ї, з’явилася традиція, відзначати День батька, яка поширилася по всьому світі. Це свято дісталося й до нас. Цьогоріч, в Україні, День батька відзначають 21 червня.

Любі діти, маленькі й вже зовсім дорослі! В цей день обійміть свого тата та нагадайте, що він — ваш супергерой, і що ваш тато може все!