Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

У якому випадку видається дублікат посвідчення батьків та дітей з багатодітної сім’ї ?

Посвідчення є документами, що підтверджують статус багатодітної сім'ї і дітей з такої сім'ї та їх право на отримання пільг згідно із Законом України "Про охорону дитинства" та іншими актами законодавства. У разі його втрати видається дублікат такого посвідчення. 

Як отримати дублікат посвідчення та що для цього потрібно?

Звернутись до відділу у справах сім’ї і молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Володимира Великого, 32, каб. 121,123.

Відділ у справах сім‘ї і молоді виконкому районної у місті ради приймає по вівторкам з 9.00 до 16.00 за попереднім записом.

Записатись та отримати консультації можливо з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 16.30,  перерва з 12.30 до 13.00, номера телефонів: 098 871 63 48;    (0564) 94 82 21.

Документи, що необхідно надати для отримання послуги (копії та оригінали):

-         паспорта громадянина України батьків;

-         посвідки на постійне проживання батьків, якщо вони є іноземцями або особами без громадянства;

-         свідоцтв про народження дітей;

-         свідоцтва про шлюб (крім батьків, які не перебувають у шлюбі)

-         ідентифікаційного коду;

-         фотокартки ( батьків та дітей) розміром 30х40 мм;

-         довідка із загальноосвітнього, професійно-технічного, вищого навчального закладу (для осіб від 18 до 23 років, які навчаються за денною формою навчання);

-      документи, що підтверджують факт виховання дитини одним із батьків (надається у разі реєстрації повторного шлюбу та проживання із дітьми від попереднього шлюбу).