Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Екологічна освітня програма для дітей та їх батьків «Green League»

Наприкінці минулого року Громадська спілка «Зелений центр МЕТІНВЕСТ» презентував новий виховний проєкт для учнів та їх батьків «Green League». Програма направлена на екологічне виховання та формування бережливого відношення до природи.

Зазначмо, шо жоден новинний канал міста не оминув зазначену новину, але хочемо ознайомити більш детально з цілями та задачами «Green League». Тож читайте, вивчайте та долучайтесь до ЛІГИ.

Той чи інший рівень екологічної культури учнів є результатом  екологічного виховання. Останнє пов'язане з цілеспрямованим впливом на духовно-моральний розвиток особистості. «Green League» є тим нематеріальним інструментарієм, який допомагає здійснювати екологічне виховання.

Етапи і, одночасно, зміст екологічного виховання в «Green League» можливо представити у вигляді наступної схеми:

-  екологічні цінності.

- ставлення до природи.

- поведінка в природі і відповідальність за свої дії.

- відповідальність за стан природи.

Мета діяльності:

- створення умов, що сприяють виникненню і розвитку мотивації на позитивне перетворення навколишнього світу у повсякденному житті.

Принципи діяльності:

Не підкоряти, а дружити з Природою.

Діяти не всупереч, а відповідно до законів Природи.

Вчитися дбайливого поводження з Природою.

Члени «Green League» проводять просвітницьку роботу серед учнів школи, членів сім'ї, серед своїх друзів.

Резюмуючи:

Девіз: «Вчимося, граємо, творимо, пізнаючи навколишній світ».

Мета діяльності: «Стати кращим другом навколишнього світу».

Якщо когось зацікавила участь у «Green League», звертайтесь до районної  приймальні ГС «Зелений центр МЕТІНВЕСТ» Саксаганського та Покровського району за номером телефону +38 (098) 185 50 36.