Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулося засідання “круглого столу” представників громадських організацій на тему: “Обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні”

  15 листопада 2013 року, в приміщенні Відокремленого підрозділу приватного акціонерного товариства “Приватний вищий навчальний заклад “Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій” у м. Кривий Ріг” відбулося засідання “круглого столу” представників громадських організацій на тему: “Обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні”. Обговорення проекту Концепції пройшло в діловій атмосфері. Представники громадськості та студенти навчального закладу взяли активну участь у обговоренні та наданні пропозицій. За результатами обговорення проект Концепції було підтримано.

   Крім того, учасники “круглого столу” внесли пропозиції щодо включення до адміністративно-територіального устрою на базовому рівні такого органу місцевого самоврядування як  районна у місті рада та передбачення Концепцією заходів щодо фінансової незалежності місцевих бюджетів для виконання делегованих повноважень.

   Всього на обговоренні були присутні 27 осіб.