Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Регбі – хуліганська гра для джентельменів

06 жовтня 2017 року команда учнів Криворізької загальноосвітньої школи №119 під керівництвом вчителя фізичного виховання Півненка А.С. взяли участь у Чемпіонаті України з регбі-5 зі стрічками, який відбувся у місті Львові.

Вперше на змаганнях такого рівня дебютувала команда з міста Кривого Рогу, яка є переможцем міських змагань дитячої регбійної ліги 2017, до складу входять учні КЗШ  №119 та  два учні КНВК №128.

Розпочала змагання наша команда з групового етапу, до складу групи «А» ще входили команди зі Львова, Харкова, Одеси.  За вихід із групи команди боролися по коловій системі. Стрімка атака та стійкий захист гравців команди з Кривого Рогу не залишив шансів супернику. Довгоочікувана гра за вихід в фінал з командою-переможцем групи «Б» Одеса «2»  стала значною перемогою для нашої команди. Гра у фіналі з командою Одеса «Ксантос» була напруженою: жовті картки та видалення гравців на штрафний час з обох сторін, декілька разів наша команда залишалася в меншій кількості на полі. Рахунок по закінченню другого тайму був 5 – 5. В додатковому часі напруга боротьби не спадала, і знову видалення з обох сторін, і знову попередження. Одеса «Ксантос» - Кривий Ріг КЗШ №119 (10 – 5).

Вітаємо команду КЗШ № 119, яка посіла ІІ місце у Чемпіонаті України з регбі-5!

Безконтактне регбі – прекрасне рішення для дітей, адже вони уникають травм і вивчають основи гри. І, не зважаючи на дощ, який періодично накривав стадіон, криворізька малеча справилась на відмінно!